آدرس: شهرک اکباتان، بلوار اصلی «بلوار نفیسی»، برج سبز، پلاک ۲۲ – طبقه پنجم
شماره تماس: ۴۴۶۹۵۳۴۰-۰۲۱
رایانامه: info@youtopclinic.ir
بررسی پرستاران دانشکده پرستاری شاهد نشان داد: گیاه جینکو (جینکوبیلوبا)، روغن اسطوخودوس و روغن بادام شیرین در کنترل عارضه بیش فعالی کودکان سودمند است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری کشور، نتایج بررسی زهرا پیشنمازی، رضا نوروززاده، سیده نوابه حسینخانی از اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری شاهد که در نهمین همایش کشوری پرستاری کودکان ارائه شد، حاکی از آن است که برخی گیاهان دارویی دارای خواص ارزشمند در کنترل اختلال عدم تمرکز و بیش فعالی هستند و با توجه به عوارض ناشی از استفاده مزمن داروی طبی رایج می توان با بهره گیری مناسب از این ترکیبات به سطح قابل قبولی از کنترل نشانه های بیماری دست یافت.
بر پایه این گزارش، اخیراً مشخص شده استفاده از مکمل های گیاهی حاوی کافئین بر خلاف تصورات پیشین سبب بهبود قابل ملاحظه نشانه های کودکان بیش فعال می شود و درمان با دوز اندک کافئین اثرات مشابه داروی ریتالین را دارد و استفاده همزمان تاثیرات مفید را چشمگیرتر می کند.
سایر محرک های گیاهی فاقد کافئین تحت عنوان آنتی اکسیدانهای مغزی و تقویت کننده های عصبی مورد استفاده در کودکان بیش فعال شامل گیاه جینکو(جینکوبیلوبا) است روغن اسطوخودوس هم ضداسپاسم، ضد التهاب و آرامبخش است و برای تحریک عصبی، خستگی و بی خوابی استفاده می شود.
بر اساس این گزارش، روغن بادام شیرین هم از داروهای بی خطر گیاهی است که نقش موثری در آرام کردن کودکان دارد همچنین کمبود برخی مواد غذایی در بروز اختلالات رفتاری به اثبات رسیده است.
در کودکان مبتلا به بیش فعالی سطح اسیدهای چرب ضروری پایین تر است که در نتیجه مشکلاتی در یادگیری، رفتار، خواب و عملکرد ایمنی آنان ایجاد می کند ماهی های آزاد مثل سالمون، ساردین و میگو بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳، همچنین کنجد، تخمه کدو تنبل و تخمخ آفتابگردان حاوی منابع اسیدهای چرب امگا ۶ هستند
کمبود روی هم در کودکان مشکلاتی از قبیل خشونت، کج خلقی، گریه های زیاد و ناتوانی در تمرکز را ایجاد می کند مواد غذایی سرشار از منیزیم نیز بیش فعالی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
آدرس: شهرک اکباتان، بلوار اصلی «بلوار نفیسی»، برج سبز، پلاک ۲۲ – طبقه پنجم
شماره تماس: ۴۴۶۹۵۳۴۰-۰۲۱
رایانامه: info@youtopclinic.ir